dijous, 29 de novembre de 2018

CALENDARI ADVENT PER A LA PDI 2018

MOLT BONES!!
COM TOTS SABEU DEMÀ SERÀ EL DARRER DIA DEL MES DE NOVEMBRE. A L'ESCOLA ESTEM TOTS CONTANT ELS DIES QUE FALTEN PER LES VACANCES, JEJE! PERÒ ELS NENS I NENES CONTEN MÉS AVIAT ELS DIES QUE FALTEN PER ELS REIS, EL TIÓ, EL PARE NOEL, ETC.

ANYS ANTERIORS HAVIA FET EL CALENDARI ADVENT ADAPTAT PER LA PDI DESPRÉS DE VEURE UNA PROPOSTA D'UNA COMPANYA BLOGUERA, I FEIA MOLTS DESEMBRES QUE NO EN FEIA, PERÒ AQUEST SI! AQUEST DESEMBRE DE 2018 ÉS ESPECIAL!
AQUÍ TENIU EL ARXIU DEL CALENDARI D'ADVENT DEL 2018.

US RECOMANO QUE EL OBRIU AMB EL NAVEGADOR DEL EXPLORER JA QUE HI HA MOLTES DE LES ACTIVITATS QUE REQUEREIXEN JAVA O ADOVE I AMB ALTRES NAVEGADORS NO ET DEIXEN FER ANAR EL JOC (O ALMENYS JO M'HE TROBAT AMB AQUEST PROBLEMA I PER MI LA SOLUCIÓ VA SER CANVIAR EL NAVEGADOR!

ESPERO QUE US AGRADI!!!

AQUÍ EL TENIU!Us deixo a sota els passos que heu de fer per a obrir-lo i instalar-lo! (és com els altres cops, ja sabeu que qualsevol dubte podeu consultar-me).

Aquí teniu l'enllaç del calendari fet per veure a la PDI: https://app.box.com/s/5lxwh5d1wj70u2zaq1ixh2u8eytd7t50


Però sinó teniu PDI o no teniu tampoc el software seguiu aquestes instruccions: per a poder-lo obrir si no teniu el programa de smartnotebook instalat:

1) heu de descarregar-vos primer el projecte i desar-lo a l'ordinador en aquest enllaç https://app.box.com/s/5lxwh5d1wj70u2zaq1ixh2u8eytd7t50
2) després heu de clicar al damunt d'aquest enllaç
http://express.smarttech.com/ i obrir l'arxiu que heu desat abans.


Espero que us agradi i que us sigui útil!
Salutacions i bon advent!! 😜😜😜😜😜